Prispevki filtrirani po datumu: torek, 27 januar 2015
torek, 27 januar 2015 10:14

ABBA Greatest Hits - Perpetuum Jazzile

Poglejte odličen video naše acapela skupine - zbora Perpetuum Jazzile, v katerem predstavijo največje hite skupine AbbA.

 

Objavljeno v Video
Oglejte si posnetek intervjuja, ki ga je z novinarko Majo Grgič Za Delov kanal GospodarsTVo posnel o problematiki kreditiranja v švicarskih frankih  finančni strokovnjak ZPS-ja Boštjan Krisper.

 

Objavljeno v Video
V soboto 31.1.2015, se izteče skrajni rok za sprejem ponudbe v okviru kampanje Zamenjaj in prihrani, ki ste jo prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi.

Za vse, ki ste ponudbo že sprejeli in ste v postopku urejanja zamenjave dobavitelja ali v postopku urejanja popravkov dokumentacije, datum 31.1.2015 ni zavezujoč, saj ste ponudbo že sprejeli.

Vsi izračuni ocene prihrankov in ponudbe so bili poslani. Če ga zaradi kakršnegakoli razloga še niste prejeli, ste ga založili ipd.,  pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila,  čim prej pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. jih pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 80 22 (vsak delavnik med 8.00 in 20.00 uro). Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja.

Vir: https://www.zps.si

Objavljeno v Novice
Spletna stran European Best Destinations je vključila Ljubljano v letošnji izbor dvajsetih najbolj zanimivih evropskih destinacij. Za najboljšo evropsko destinacijo bo razglašeno mesto, ki bo prejelo največ spletnih glasov. Glasovanje poteka do 10. februarja 2015.


Minulo leto je bila Ljubljana deležna veliko mednarodne pozornosti. Uvrstila  se je na drugo mesto Lonely Planetovega seznama Best in Europe in s strani Evropske komisije prejelia naziv »Zelena prestolnica Evrope 2016«.

Turistični e-barometer European Best Destinations je Ljubljano postavil na 23. mesto najbolj priljubljenih evropskih turističnih destinacij na spletnih družbenih omrežjih. To je tudi eden glavnih razlogov za nominacijo med dvajset najbolj perspektivnih destinacij v letu 2015.

Organizacija European Best Destinations sicer spremlja evropske destinacije, zanimanje zanje in njihovo priljubljenost.

Vsak glas šteje, zato vas vabimo, da svoj glas za Ljubljano oddate tukaj in tako pripomorete k čim višji uvrstitvi.

Glasujte za Ljubljano - najljubšo destinacijo v letu 2015!

Objavljeno v Novice
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework