Na Hrvaškem neomejen mobilni internet za 10 €

nedelja, 21 julij 2013 10:31
(0 glasov)

Družba Si.mobil je vsem njenim uporabnikom proti plačilu 9,9 evrov omogočila neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem, in sicer v mobilnem omrežju VIPnet. Ponudba družbe Si.mobil za neomejen internet na Hrvaškem velja od 18.07 do 30.09.2013.

Pred kratkim smo poročali, da je družba Mobitel vsem njihovim uporabnikom proti plačilu 10 evrov omogočila neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem, in sicer v mobilnem omrežju hrvaškega Telekoma (http://goo.gl/lH4Dt). Za enako potezo so se odločili tudi pri konkurenčni družbi Si.mobil, pri čemer je njihova storitev »kar« za 10 evrskih centov cenejša, saj je potrebno za neomejen internet na Hrvaškem odšteti »le« 9,9 evrov. Vklop storitve bo mogoč od vključno 18.07.2013 naprej preko kratkega sporočila SMS, pri čemer se bo omenjena opcija samodejno izključila po 30 dneh od dneva vklopa.

Ponudba družbe Si.mobil za neomejen internet na Hrvaškem velja od 18.07 do 30.09.2013, kar pomeni, da po tem datumu storitve ne bo mogoče več naročiti ali uporabljat in jo je moč uporabljati le v okviru omrežja ponudnika VIPnet. Kvota za "neomejeno" uporabo znaša 20 gigabajtov po hitrostih, ki jih omogoča hrvaški VIPnet, potem pa se, po pravilu pravične uporabe, hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v obe smeri. Več informacij o ponudbi družbe Si.mobil je na voljo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/Ezi8C.

Vir: http://www.racunalniske-novice.com

Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework